Diskuzní fórum
Majklovo Volvo C70 2.3T 330hp

Citát ze zdroje Michal Janšta dne 21. 7. 2019, 22:51Toto je moje aktuální vikendovka, pyšnící se sleeper znakem Volvo.
Je to Volvo C70 T5 , 2.3Turbo , 5 válců 20V, 176kw, rok výroby 2000, 5q Manuál M56.
Jedná se o raritní barvu Turquoise pearl metalic 722, která dělá toto auto cenným.
Původ je Česká republika, jako předváděcí vůz Volvo cars.
Co jsem mu dopřál navíc od seriové koupě?
Motor:
- Velké vstřiky Volvo S60R Bosch Ev6 440cc
- Palivová pumpa Walbro 4bar
- Otevřené sání se stíněním BSR
- Zakázkový Plnoprůchozí 3" výfuk s koncovým tlumičem TurboWorks
- 3" nerezový downpipe
- Svody volvo S60R
- Tepelná izolační podložka pod sání IPD USA
- Short shift IPD USA
- Velké turbo z V70R ,,Mitsubishi TD-04hl- 19T"
- Úprava softwaru na míru ARD tuning USA (komunikaci zřídila firma D5T5.com) , naladění na 100-octan , tlak turba z 0.8bar na 1.43 a 331hp a 480NM + pop&bangs
Brzdy:
Předek zatím zimmermann 302mm ale je připraven upgrade na 320mm spolu s pancíř hadicemi HEL, kotouče kriogenicky ošetřené Zimmermann Sport coat Z a desky Ferodo Racing DS2500.
Zadek zimmermann sport.
Podvozek:
Pružiny ST suspension v postprodukci KW -30mm, tlumiče připlatkove nejtvrdší Volvo C70. Do budoucna bych rád BC racing plně stavitelné
Rozpěrná tyč Volvo R Sweden
Interiér:
Černá Polokůže spolu s Alcantarou, plně v elektrice
Přídavné budíky ProSport profi na tlak turba a teplotu oleje
Připlatková originální hudba DynAudio 10 repro. Plánuji dodělat originální Dolby pro logic - navíc procesor a 2x středové repro do palubní desky
Exteriér:
Alu Kola BBS eudora R18 s pneumatikami Continental ContiSport + Michelin pilot sport 4
Raritní skleněná čirá optika Volvo předek + facelift zadek. Hodnota optiky okolo 25k komplet.
Lízátko pod nárazníkem
Masivní maska z volvo xc70/v70R
Video z jízdy
Toto je moje aktuální vikendovka, pyšnící se sleeper znakem Volvo.
Je to Volvo C70 T5 , 2.3Turbo , 5 válců 20V, 176kw, rok výroby 2000, 5q Manuál M56.
Jedná se o raritní barvu Turquoise pearl metalic 722, která dělá toto auto cenným.
Původ je Česká republika, jako předváděcí vůz Volvo cars.
Co jsem mu dopřál navíc od seriové koupě?
Motor:
- Velké vstřiky Volvo S60R Bosch Ev6 440cc
- Palivová pumpa Walbro 4bar
- Otevřené sání se stíněním BSR
- Zakázkový Plnoprůchozí 3" výfuk s koncovým tlumičem TurboWorks
- 3" nerezový downpipe
- Svody volvo S60R
- Tepelná izolační podložka pod sání IPD USA
- Short shift IPD USA
- Velké turbo z V70R ,,Mitsubishi TD-04hl- 19T"
- Úprava softwaru na míru ARD tuning USA (komunikaci zřídila firma D5T5.com) , naladění na 100-octan , tlak turba z 0.8bar na 1.43 a 331hp a 480NM + pop&bangs
Brzdy:
Předek zatím zimmermann 302mm ale je připraven upgrade na 320mm spolu s pancíř hadicemi HEL, kotouče kriogenicky ošetřené Zimmermann Sport coat Z a desky Ferodo Racing DS2500.
Zadek zimmermann sport.
Podvozek:
Pružiny ST suspension v postprodukci KW -30mm, tlumiče připlatkove nejtvrdší Volvo C70. Do budoucna bych rád BC racing plně stavitelné
Rozpěrná tyč Volvo R Sweden
Interiér:
Černá Polokůže spolu s Alcantarou, plně v elektrice
Přídavné budíky ProSport profi na tlak turba a teplotu oleje
Připlatková originální hudba DynAudio 10 repro. Plánuji dodělat originální Dolby pro logic - navíc procesor a 2x středové repro do palubní desky
Exteriér:
Alu Kola BBS eudora R18 s pneumatikami Continental ContiSport + Michelin pilot sport 4
Raritní skleněná čirá optika Volvo předek + facelift zadek. Hodnota optiky okolo 25k komplet.
Lízátko pod nárazníkem
Masivní maska z volvo xc70/v70R
Video z jízdy
Nahrané soubory:

Citát ze zdroje Martin Beneš dne 22. 7. 2019, 6:27Za mě ta barva je naprosto boží! Ten výkon rozhodně také není k zahození.
Za mě ta barva je naprosto boží! Ten výkon rozhodně také není k zahození.

Citát ze zdroje petrcervicek dne 19. 8. 2019, 19:30Do teď sem si myslel že volvo je značka do důchodu, ale asi jsem se mýlil 😀
Do teď sem si myslel že volvo je značka do důchodu, ale asi jsem se mýlil 😀

Citát ze zdroje Michal Janšta dne 23. 8. 2019, 23:14Tak by mělo být na cestě větší Turbo 🙂 jsem natěšen!
Tak by mělo být na cestě větší Turbo 🙂 jsem natěšen!
Nahrané soubory:
Citát ze zdroje Petr Václavík dne 24. 8. 2019, 14:41Okomentováno od Majkl Janšta v 23. 8. 2019, 23:14Tak by mělo být na cestě větší Turbo 🙂 jsem natěšen!
Na kolik koní by jsi chtěl to tvoje vovlo vyhnat? jaky je cil?
Okomentováno od Majkl Janšta v 23. 8. 2019, 23:14Tak by mělo být na cestě větší Turbo 🙂 jsem natěšen!
Na kolik koní by jsi chtěl to tvoje vovlo vyhnat? jaky je cil?

Citát ze zdroje Martin Beneš dne 24. 8. 2019, 15:26Takovej drobeček 😀
Takovej drobeček 😀

Citát ze zdroje Michal Janšta dne 5. 10. 2019, 12:44Chvíle nudy v dešťivých dnech přináší ovoce.
Pokračujeme na upgradu brzd.
Spolu s tím jsem se rozhodl instalovat Blow Off ventil Forge Motorsport. Dvoupístový, otevřený ...
Chvíle nudy v dešťivých dnech přináší ovoce.
Spolu s tím jsem se rozhodl instalovat Blow Off ventil Forge Motorsport. Dvoupístový, otevřený ...
Nahrané soubory:
Citát ze zdroje Martin Beneš dne 5. 10. 2019, 12:55Okomentováno od Majkl Janšta v 5. 10. 2019, 12:44Chvíle nudy v dešťivých dnech přináší ovoce.
Nářez! Snad bude i sound video! 🙂
Okomentováno od Majkl Janšta v 5. 10. 2019, 12:44Chvíle nudy v dešťivých dnech přináší ovoce.
Nářez! Snad bude i sound video! 🙂
Tričko dámské
399 Kč KoupitTričko pánské
399 Kč KoupitMikina pánská
999 Kč Koupit